Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за марката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един въпрос имам - това първия ти допир с марката ли е ?
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
      Един въпрос имам - това първия ти допир с марката ли е ?

В случея това няма никакво значение.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Не се обиждай, ама според написаното от теб ми приличаш на човек, който се опитва да открие топлата вода
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          Не се обиждай, ама според написаното от теб ми приличаш на човек, който се опитва да открие топлата вода

В какъв смисъл да открие топлата вода, че нещо не мога да схвана какво точно искаш да ми кажеш.

Comment

• Направи я 130к км и ще ти се увеличат драстично шансовете за продажба на тази цена.
            Въпреки, че възможноста на всички които са ги писали до 150000км е огромна километрите да са не реални, бих предпочел пак някоя такава вместо "реална" на 250+ хил километра. И това защото знам какъв е средно статистическият живот на един туин спарк
            Now: 156 2.5 V6 24V
            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
              Направи я 130к км и ще ти се увеличат драстично шансовете за продажба на тази цена.
              Въпреки, че възможноста на всички които са ги писали до 150000км е огромна километрите да са не реални, бих предпочел пак някоя такава вместо "реална" на 250+ хил километра. И това защото знам какъв е средно статистическият живот на един туин спарк

И колко е живота на ТС?Ама на читавия,не на италианските тоалетни в мобилето с надпис Уникат!!! Това че в БГ се вкарват предимно коли които западняка е карал до дупка и на теб от 500 000 са ти вратнали километрите на 150 000 и туинс парка издава багажа на 300 000 км, не значи че живота на ТС е до 300 000 км.Съветвамте да пообиколиш малко запада за да видиш истинските коли на какви цени вървят,и да направиш съпоставка със цените на същите тия коли в България " нов внос"
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 12:58.

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                И колко е живота на ТС?Ама на читавия,не на италианските тоалетни в мобилето с надпис Уникат!!! Това че в БГ се вкарват предимно коли които западняка е карал до дупка и на теб от 500 000 са ти вратнали километрите на 150 000 и туинс парка издава багажа на 300 000 км, не значи че живота на ТС е до 300 000 км.Съветвамте да пообиколиш малко запада за да видиш истинските коли на какви цени вървят,и да направиш съпоставка със цените на същите тия коли в България " нов внос"
                Не искам да влизам в спорове, но съм напълно на ясно колко е живота на ТС (това от собствен опит с 3 различни модела и 6 екземпляра) и как "западняка" е карал и продължава да кара автомобилите си... А за съвета ти към мен, няма да го приема на сериозно, защото грам не ме познаваш пък и гледам си нов във форума и почваш да разтягаш някви лукуми само и само да си продадеш нововнесената ти 156ца. И един въпрос към теб - ама кажи честно! Ти Туин спарк 16в на 500 000 виждал ли си?
                Last edited by italfen; d.m.y г., 14:13.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                  Не искам да влизам в спорове, но съм напълно на ясно колко е живота на ТС (това от собствен опит с 3 различни модела и 6 екземпляра) и как "западняка" е карал и продължава да кара автомобилите си... А за съвета ти към мен, няма да го приема на сериозно, защото грам не ме познаваш пък и гледам си нов във форума и почваш да разтягаш някви лукуми само и само да си продадеш нововнесената ти 156ца. И един въпрос към теб - ама кажи честно! Ти Туин спарк 16в на 500 000 виждал ли си?

Знаеш ли пич,ако съм искал ''само и само'' да си продам ''нововнесената 156ца" да съм го направил досега 1000 пъти.Цената на колата в момента е 3200,и дори и за 3199,99 не се дава.Който не му харесва цената и колата има и други търговци да отидат при тях.Ако тръгне да се троши Туинс Парка,моргата ми е точно на 5км хвърлям го и след точно 24 часа съм с друга кола с Lpi система.А относно ''локумите'' които разтягам,като не ти харесват подминаваш ги и точка.

Comment

Знаеш ли пич,ако съм искал ''само и само'' да си продам ''нововнесената 156ца" да съм го направил досега 1000 пъти.Цената на колата в момента е 3200,и дори и за 3199,99 не се дава.Който не му харесва цената и колата има и други търговци да отидат при тях.Ако тръгне да се троши Туинс Парка,моргата ми е точно на 5км хвърлям го и след точно 24 часа съм с друга кола с Lpi система.А относно ''локумите'' които разтягам,като не ти харесват подминаваш ги и точка.
                    Разбрахме това, че живееш до моргата, а и никой не е почвал да ти коментира цената на колата. А за локумите - просто не ми се нрави когато някой почва да пише на изуст някакви глупости и това, че не ми отговори на въпроса е факт. Успех с продажбата, ако не със смяната на Lpi.

Comment

• Животите на ТС са няколко - първият 150хил.км., вторият - 80, а останалите как дойде
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Животът на Спарка е доста по-голям,ако спазваш някои правила за употреба!!!

Comment

За сега брадарКогато бъде обслужена цената ще и скочи,естествено всички фактури от закупени консумативи и фактурите от сервиза в който ще бъде обслужена ще бъдат пазени прилежно в папка

Колега без да се обиждаш ама много се наслаждавам на коментарите ти. Вярваш ли, че тая кола някой ще я купи след обслужването на цена 3600-3800 примерно а ако и свещите и смениш и някоя друга дреболийка на 4+++ Тогава и Lpi-то да казва "добър вечер " на десет различни езика и да си имаш прилежната папка с фактури пак ще продаваш 156-тица не космически кораб !
                          sigpic
                          166 JTD - Ex.
                          164 Super T.S.
                          145 T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщение
                            Колега без да се обиждаш ама много се наслаждавам на коментарите ти. Вярваш ли, че тая кола някой ще я купи след обслужването на цена 3600-3800 примерно а ако и свещите и смениш и някоя друга дреболийка на 4+++ Тогава и Lpi-то да казва "добър вечер " на десет различни езика и да си имаш прилежната папка с фактури пак ще продаваш 156-тица не космически кораб !

Свещи на Дензо за 200лв,и то закупени оригинални от Холандия примерно,а не от БГ със съмнителен произход,едва ли са някоя дреболийка,но понеже съм вкарвал и продавал и други коли в бг,мога да те уверя че в бг освен ефтини курници,нищо друго не се кутираЗа това и спрях да се занимавам с това и предпочитам да работя друго,където няма да се занимавам с Ганьовци,и ще получавам според това което давам.Щото пък га и търсих 2300,Ганьо рива,че щяла да му дойде на 3000 с регистрация и обслужване.Ма га ривеш на немецо,да му вземеш колата без пари,ти вика Ш.....зе и моля следващия
                            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:58.

Comment

• Късмет ти трябва с продажбата ако наистина е добра ще я купят лошото че хората се ориентират към по нови а и с годините тръгват на по лошо нещата пукат се маркучи изгарят бои гният и кво ли още не ...
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Животите на ТС са няколко - първият 150хил.км., вторият - 80, а останалите как дойде
                                Явно голям късмет съм извадил с бившото GTV, че подмина 180000км. при мен пък нямаше признаци на умиране, напротив. Доста добре си вървеше.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X